Konferanser

En konferanse på Tranøy fyr er en unik opplevelse.

 

Omgitt av havet, med den 250m lange gangbroa som adkomstvei er dere samlet i et maritimt miljø. Fyret er Stangholmens midtpunkt, omgitt av fyrvokterboligene og uthuset, og båthuset som i dag er kafe og møtelokale med sine 32 sitteplasser.

 

Her har kreativitet fritt spillerom, inne som ute. Uteområde har ca. 40 sitteplasser, og i fine dager velger mange og holde deler av møtet utendørs. Den mektige naturen og fyrets atmosfære som omgir oss, gir inspirasjon til gode resultater og en avslappende fritid mellom og etter møtene. Som møtelokale bruker vi kafeen som da blir stengt for andre. Her er videokanon og lerret.

 

Kanskje sovner du til havets brus eller midnatt sola som danser over Lofotveggen og våkner uthvilt til havluft og dagens frokost. Vi som jobber her har stor kjærlighet til Tranøy Fyr og lover å gjøre vårt beste for at din opplevelse også skal bli noe ekstra.

 

Her er 16 rom, 3 kjøkken, 3 stuer og 8 bad fordelt på 4 hus. Inkludert i dette er "Vestfjord Terrasse" som er tilpasset rullestolbrukere med 2 soverom, liten stue og bad.

kontakt & bestilling +47 997 0 44 99