Julebordsuka 2021
Juletapas (buffet), tirsdag 30.11 og onsdag 01.12
Grilla tørrfisk med tilbehør
Gravlaksbruschetta
Røkt laks i lefse med kremost og dill.
Hvalbiff med persille og hvitløkssmør.
Dadler med bacon
Glasert ribbe med soya og chili
Andebryst med rødkål
Bakte småpoteter
Oster med tilbehør
Foccacia, smør og aioli
JULEBORD, 3-eller 4-retters, kr 599,-/649,-
Valgfrie forretter:
Hvalskinke på salat med rømme, syltet rødløk, tyttebær, flatbrød og smør.
Gravlaks med sennepssaus, dillpoteter og toast
Valgfrie hovedretter:
Ribbe med medisterpølse, julepølse, poteter, rødkål, saus, sennep og tyttebær
Pinnekjøtt, vossakorv, hjemmelagd kålrotstabbe, poteter, sjy og tyttebær
Grilla tørrfisk med bacon, ertepure, bakte gulrøtter, poteter og sennep.
Ostetallerken
Juledesserter:
Riskrem med kirsebærsaus og mandler
Multekrem med krumkake
Creme Brulee med bærsaus