Julebord med prat og smak fra Myken Destilleri

Hurra:)
Vi får besøk fra Myken Destilleri :) Ta med dine kollegaer, venner og/eller familie til en trivelig kveld med god mat fra oss og deretter prat og smak på godsaker fra Myken destilleri.

30.november
Dette sier Myken Destilleri om seg selv:

"Da Myken Destilleri startet i 2014 var de verdens første arktiske whiskydestilleri. Beliggende på ei lita øy på Helgelandskysten, 32 km ute i havet, med bare 16 innbyggere, er det sannsynligvis også et av verden mest avsidesliggende. Der produseres det whisky og gin, som allerede har vunnet flere medaljer internasjonalt, og whiskyen selges som regel ut meget raskt på Vinmonopolet hver gang det kommer en ny utgave. Produksjonen er inspirert av skotske tradisjoner, men det brukes mer og mer norske råvarer, som korn og alle botaniske ingredienser i ginen. Alt vann i produksjonen er avsaltet sjøvann rett fra Vestfjorden. Langt fra storsamfunnets mas og kjas lar folket i Myken seg inspirere av nesten i overkant vakre omgivelser, ville naturkrefter, og et samfunn med lange tradisjoner for samhold og hardt arbeid. Drivkreftene er to store kjærligheter: den ene til god maltwhisky, og den andre til Myken som et levende samfunn, som trenger helårsaktivitet og et mangfold av innbyggere.


Som gründerne sier: "I Myken har vi tid til å modnes sakte og forsiktig - både whiskyen og folket!"
På denne smakingen vil det serveres både whisky og gin fra Myken, og historien bak spriten vil bli presentert. Vi tror dette vil gi deltakerne en forståelse for hvor komplekst og vidtfavnede smaksbildet i whisky kan være, og du vil lære at det aldri er feil å tilsette litt vann i whisky - mens vi er litt mer skeptiske til is..."


Dere kan velge juletapas meny eller en 3-retters. Ta kontakt så avtaler vi:)
kr 999,- per person