PopUp cafe med Bettys Tesalong og Mor Mosti på Fyrverket på Tranøy

18. juni 2022

18. juni

Lørdag 18.juni får Fyrverket på Tranøy besøk av to spennende damer med hvert sitt konsept.

Betty's Tesalong drives av Elisabeth Fauske som holder til på Hadseløya i Vesterålen. Denne lørdagen tar hun turen til Fyrverket på Tranøy for å friste med spennende kaker sammen med en kopp te eller kaffe til de som kommer innom.


Mona Mosti er daglig leder for Fjellfarer og Kobberløpet i Sulitjelma. Itillegg lager hun Mor Mosti’s sellkaker eller salte kaker om du vil:) Dette er lokalmat fra Vatnbygda i Fauske. Det er lefser med søt kake og små biter av fenalår inni. Serveres varm med kald drikke til. Selges også for å ta med hjem. Opphavet til Mor Mosti’s sellkaker er oppskriften som hennes mor hadde.
Tranøy fyr selger også sine egen produserte varer; aprikosmarmelade, jordbær- og rabarbra syltetøy, trøffeltang og Fyrsmask, samt kaffe fra brenneriet Keans Beans i Laukvik i Lofoten.
På Tranøy fyr er det markedsdag med flotte varer fra Gry V. Hansen Keramikk og Bilder, deilig sjokolade fra Sjokoladerommet og nydelig glasskunst fra Galleri Uvær. Og fyret byr som vanlig på både kaker, kanselsnurrer og lunsjretter.

Hjertelig velkommen:)