Stormkjøkken- et inspirasjonskjøkken

Søndag 25 september 2022 kl.11-14, Langnesosen
Har du et stormkjøkken eller annen type turbrenner som ikke er så mye brukt. Eller kanskje du bare bruker den til å koke kaffe og steke pølser?
Nå har du muligheten til å få inspirasjon slik at du kan diske opp med masse godt på stormkjøkkenet neste gang du skal på tur.
Program:
Vi skal lage minst 3 retter
Litt om sikkerhet og utstyr
Tips om planlegging og oppbevaring
Passer for alle som er glad i mat og som liker å være ute. Ingen aldersgrense, men barn under 12 år må være sammen med en voksen.
Dette er et praktisk utendørs kurs der alle skal være med å lage sin egen mat på sitt eget stormkjøkken. Hvis du ikke har eget kan du låne på Bua eller av en venn. Ideelt med 2-3 personer pr stormkjøkken, evnetuelt 2 voksne og 2 barn. Det vil komme en enkel utstyrsliste ved påmelding, og muligens noen enkle ingredienser som du må ta med på kurset. Kursholder vil ordne med innkjøp av mat.
Husk å oppgi eventuelle allergier.
Kursholder er Hilde Grøtte. Hilde har gitt ut egen turmat kokebok som heter #eteute, og har lang erfaring som kursholder og turleder i Stavanger Turistforening. Hun er også nyttevekstkyndig og har jobbet mange sesonger som leirskoleleder. Hun forelsket seg i Tranøy Fyr og Hamarøy da hun var der i vår, og gleder seg til å komme tilbake. Du kan finne henne på instagram som @eteute.
Sted: Gapahuk ved Langnesosen
PRIS: 400,- pr person, (barn under 12 år gratis, i følge med en voksen pr barn)
Allergier/spesielle hensyn: oppgi ved påmelding
PÅMELDING: ved innbetaling av kursavgiften på VIPPS til 510538, Tranøy fyr AS , SENEST fredag 23.09.