Program for Lys og Matfest uka

24-26 feb og 03-05 mars 2023

Vi feirer lyset og vårens anmarsj:)

 

Fredag 24.02: Vinsmaking: Ost og vinaften med vinkelner Per Elling Braseth-Ellingsen. UTSOLGT

Lørdag 25.02: Kafé fra kl.12-15

Lørdag 25.02: Fisk-og Viltaften.

Vi serverer herlige retter med lokal elg, rein, ferskfesk og tørrfesk.

Søndag 26.02 kl.14: Familiebuffet

Varme og kalde retter av lokale råvarer, med en søt avslutning. Sissel fra biblioteket leser en god historie for barna.

           

                          

Fredag 03.03: Skreimiddag 

Lørdag 04.03: Kafé fra kl.12-15

Lørdag 04.03: Lammeaften

Buffet med retter av det lokale lammet fra Per-Elling på Nord Ysteri

Etter maten spiller husbandet opp for oss; Asbjørn Bye, Yvonne Thomassen og Sigurd Winther. 

Søndag 05.03 kl.14: Familiebuffet

Varme og kalde retter av lokale råvarer, med en søt avslutning

 

Fredag og lørdag åpnes dørene kl.18 og middagen serveres kl.19

Arrangementer med flere detaljer vil bli opprettet fortløpende.

 

Bordbestilling til info@tranoyfyr.no, 997 04499/41 21 90 41

 

Hjertelig velkommen<3

Ishah Lind Hansen