SOMMERSESONGÅPNING 2023

HJERTELIG VELKOMMEN TIL SOMMERSESONGÅPNING 2023

13 -14 mai 2023

PROGRAM


LØRDAG 13 MAI
KL.08.30 Livsliv- Morgenstrekk/ Qi gong med påfølgende frokost. Kanskje et forfriskende bad også før frokost ? kr 200,- per person inkl. QiGong og frokost.

KL.11.00 SOMMERSESONG ÅPNING
• Servering av gratis smaksprøver fra nærområdet, sanket og foredlet av ETEUTE Hilde Grøtte. Hilde forteller om sin lidenskap for sanking og lage mat ute. Og en god latter kommer du ikke utenom når du snakker med denne dama 
• TRADISJONEN TRO: Tranøy fyr byr på en gratis smak på vår hjemmelagde tomatsuppe med foccacia og en søt gobit.
• FESK-KJERRINGA (Veronica Furnes Opsahl) er sjømathandler og primærprodusent av håndhøstet tang og tare fra kysten av Salten. Denne dagen er hun hos oss med smaksprøver samt salg sine produkter. Hun har også ei god TANG og TARE historie å by på 
• Hyllene er velfylt med alle mulige produkter fra Naturlig fra Røsvik

KL.14.00 Elever fra Kulturskolen synger og spiller våren og sommersesongen inn

KL.18.00 FESTAFTEN med gjestekokk Vegard Stormo, sjef for mat og drikke ved Scandic Narvik
JAAAAA  Vegard Stormo kommer for å jobbe sammen med oss og bidra til å videreutvikle vårt lokalmatkonsept med hensyn på reinkjøtt og samisk mattradisjon. Vegard er også en ivrig sanker av alle mulige godsaker som finnes i vår nordnorske natur. Denne kvelden vil du få en meny basert på reinkjøtt og andre lokale råvarer med en moderne vri, LA DEG BLI OVERRASKET. Vegard Stormo har et sterkt engasjement for lokalmat og historiefortelling, og maten vil bli presentert av han med fortelling om samisk mattradisjon og beskrivelse av rettene.
Innimellom rettene kommer vi med musikalske overraskelser.
VI LOVER, dette blir en UFORGLEMMELIG kveld ute på fyret. Et eget arrangement vil bli lagt ut med med info om pris og påmelding.

SØNDAG 14 MAI
KL.08.30 Livsliv- Morgenstrekk/ Qi gong med påfølgende frokost. Kanskje et forfriskende bad også før frokost ? kr 200,- per person inkl. QiGong og frokost.

Martin Losvik
Sigrid Øberg
Ishah Lind Hansen
Ishah Lind Hansen
Martin Losvik
Martin Losvik