ERLEND ELIAS OG RIGMOR GALTUNG, med venner. En kveld fylt med latter og scener fra levde liv.

9 juni 2023 på Fyrverket

Erlend Elias er en kjent og veletablert stylist, make-up artist, frisør, konferansier og foredragsholder. Med sine kjappe replikker og sitt Stand Up Show, som både har humor og alvor, er han blitt svært ettertraktet, og høstet lovord for sine opptredener på scenen.


Rigmor Galtung var Norges første kvinnelige stand up komiker og ble senere mest kjent som imitator. Hun er også foredragsholder og snakker mye om vår psykiske helse. Som komiker. er det mange som mener at hun tilhører den gamle revytradisjonen som bruker figurer, sang og imitasjon i sine forestillinger.


Erlend Elias og Rigmor fant hverandre ved en tilfeldighet, og trivdes så godt sammen at de rett og slett også ville dele scene. For første gang får dere oppleve de to sammen i latter og alvor, men også i samtale med inviterte venner.


Dørene åpner kl.19 med salg av mat og drikke, vi har alle rettigheter denne kvelden, og showet starter kl 21. Etter showet blir det mingling og det hele avsluttes med Tranøy Midnight Pride tog fra Fyrverket til Loskaia og standa der. Kvelden/natta avsluttes der med litt fest og morro og litt underholdning. Er det en kveld du vil kle deg litt crazy, så er dette KVELDEN:)


Hjertelig velkommen til en lun kveld på Fyrverket! 

Kjøp billett til showet her