Konsert med Thale Krogtoft

8 september 2023

I vår nye konsertserie på Fyrverket, blir det konsert med Thale Krogtoft og hennes egen musikk. Med seg på laget har hun gitaristen Mikal Reinvik.


Duoen Thale Krogtoft og Mikal Reinvik spiller låtene til Krogtoft - som er i et visepop-landskap, med improvisasjon og jazz elementer. Låtene spenner fra alvor til humoristisk lekenhet.


 • - Vi legger opp til intime konserter. Mikal spiller gitar, Thale spiller piano, og begge synger. For å gjøre lydbildet mer spennende med kun to utøvere, behandler vi lydene digitalt. Denne våren slippes låtene “Prisdrop” og “Vis mæ kem du e”. I mai skal vi på et residensopphold i Meløy, der vi skal jobbe frem en rekke nye låter. De som blir ferdige i tide blir med på konserten i september, sier Thale Krogtoft.

 • Thale Krogtoft er frilans sanger, låtskriver og impro-skuespiller fra Bodø. Hun har gitt ut 7 singler de siste årene, og det vil komme tre til i 2023. I 2022 kom musikkvideo til “Æ sa ingenting” i samarbeid med danser Tiril Hagen Jensen og videokunstner Geir Alvin Jensen, og låta “Elsker deg som før” med tekst av Eyvind Skeie, produsert av Mikal Reinvik.

 • Mikal Reinvik er en multiinstrumentalist, frilans musiker og musikkprodusent med base i Bodø. Han har produsert musikk sammen med en rekke artister (Elsk, Trond Skarheim, Ann-Iren Hansen m.fl.) og spiller live med mange av dem.

 • Thale og Mikal har jobbet sammen i ulike prosjekter siden 2008. Mikal har produsert brorparten av Thale sine musikkutgivelser.

 • Varmt velkommen til en nydelig septemberkveld på Fyrverket!
  Billettpris: 300,-
  Salg av mat og drikke
  Billetter og overnatting på Tranøy fyr kan bestilles på info@tranoyfyr.no