HÅP DUO

15 oktober 2023

HÅP er en gåsehudvakker kombo av poetisk råskap og forførende visesang. Duoen stormer langsomt fram med sitt grensesprengende uttrykk og brutalt ærlige nærvær – skjørt og sårbart, men også fullt av havsalt humor og forløsende kraft.


Når en nordnorsk Eva Cassidy møter gatepoesiversjonen av Leonard Cohen, inviteres vi som publikum inn i et helt spesielt musikalsk landskap. Fra naken lyrikk til suggererende vokalmantraer, fra det melodiøse til det pulserende perkussive – HÅP er visesang og poesi som du kjenner det, men satt sammen på en helt unik måte.


«Det er lenge siden jeg har forlatt en konsertopplevelse med så mye sjelefred, og samtidig fått så mange nye måter å se tilværelsen på. En magisk liten aften.» (Anmeldelse i Harstad Tidene, 26.04.23.)


En konsert med HÅP er et lunt og forfriskende møte med alle årstidene, hvor solgangsbrisen gir rom for ettertanke og refleksjon. For visesanger Anna Holand fra Engeløya og poet Åsmund Seip fra Velfjord er målet å skape vindskeive rom med plass til ekte folk og en bålplass i midten så alle blir sett.https://www.instagram.com/haap_duo/


Dørene åpnes kl.17.00 med salg av mat og drikke.
KONSERTSTART kl.1800

Kjøp billett til konserten her

HJERTELIG VELKOMMEN:)