Julebordsuka 2021

26 nov til og med 05 des 2021
Link til FB
27.09.202108:53 Anne-Gry Jakobsen

Juletapas (buffet), tirsdag 30.11 og onsdag 01.12

Grilla tørrfisk med tilbehør

Gravlaksbruschetta

Røkt laks i lefse med kremost og dill.

Hvalbiff med persille og hvitløkssmør.

Dadler med bacon

Glasert ribbe med soya og chili

Andebryst med rødkål

Bakte småpoteter

Oster med tilbehør

Foccacia, smør og aioli




JULEBORD, 3-eller 4-retters, kr 599,-/649,-

Valgfrie forretter:

Hvalskinke på salat med rømme, syltet rødløk, tyttebær, flatbrød og smør.

Gravlaks med sennepssaus, dillpoteter og toast



Valgfrie hovedretter:

Ribbe med medisterpølse, julepølse, poteter, rødkål, saus, sennep og tyttebær

Pinnekjøtt, vossakorv, hjemmelagd kålrotstabbe, poteter, sjy og tyttebær

Grilla tørrfisk med bacon, ertepure, bakte gulrøtter, poteter og sennep.

Ostetallerken



Juledesserter:

Riskrem med kirsebærsaus og mandler

Multekrem med krumkake

Creme Brulee med bærsaus