Julemat og vin i kombinasjon med vinkelner Per Elling Braseth-Ellingsen

Hva passer egentlig best til pinnekjøttet, kveita og ribba? Nå har du muligheten til å finne det ut! Denne mat- og vinsmakingen tar for seg julens vanligste smaker, og hvilke viner som passer til julesmakene.

2. desember
08.10.202112:12 Viktor Håkonsen
Vi starter med en teoretisk gjennomgang av hva som bestemmer om en vin passer godt til en matrett. Deretter jobber vi oss gjennom seks ulike smaksretter og seks ulike viner. Champagne til pinnekjøtt? Rødvin til kveita. Vi prøver oss frem.

Når smakingen er over åpnes juletapasbuffeten, og dere kan spise og drikke dere inn i førjulsnatten.
  • Juletapas (buffet):
  • Grilla tørrfisk med tilbehør
  • Reidars kveite surprice
  • Gravlaksbruschetta
  • Røkt laks i lefse med kremost og dill.
  • Hvalbiff med persille og hvitløkssmør.
  • Dadler med bacon
  • Glasert ribbe med soya og chili
  • Andebryst med rødkål
  • Bakte småpoteter
  • Oster med tilbehør
  • Foccacia, smør og aioli
kr 799,- per person