Bedriftstilbud

På Tranøy fyr har vi tilrettelagt for bedrifter som ønsker å gjennomføre samlinger, ledermøter, kurs/konferanse og andre aktiviteter.

Bedriftstilbudet
Booking
23.02.202113:26 Tommy Børli

Møter og konferanser

Der innsikt og kreativitet ruller inn sammen med bølgene!

Vårt nye lokale i 2 etasje på Naustet kan brukes til så mangt; samling/møte/workshop for en bedrift eller offentlig avdeling, konferanse eller for feiring av det du vil. Rommet har plass til 20 personer og har en flott utsikt rett ut i Vestfjorden og til Lofotveggen.

Vi tilbyr kaffe og nogo attåt vegg i vegg med møterommet, og middag kan enten inntas i lokalet eller nede i 1 etasje på Naustet mat og drikke.

Alle rettigheter begge steder.

Julebord/mat

Ta med bedriften din på julebord eller kontakt oss for å ordne annen bespisning. 

Workshops

Mange velger å gjennomføre Workshop på Tranøy fyr. Her er du langt unna storbyens kjas og mas.

Eventer

Skal du feire noe eller arrangere en event så er Tranøy fyr perfekt. Det å ha en event på fyret er i seg selv en opplevelse.

Fasiliteter

Møterom er utstyrt med gode stoler, prosjektor og lerret. I tillegg er det flott utsikt rett ut i Vestfjorden og mot Lofotveggen.

"Helt nydelig Anne-Gry! For en fantastisk plass du har her ute i havgapet. Vi har sett alt fra det magiske lyset om morran til regnet som piske på ruta om kvelden. Klatretur opp til Hamarøyskaftet på fredag, rusletur til Kvitsandholla nedi fjæra på lørdag. Bada i havet har vi også gjort, og noen av oss tok en tur til Hamsunsenteret. Vind i fjeset, god mat og koselig losji. Vi har hatt en helt super jentetur.

"Klem fra fornøyde Altadamer"