Solskinnspakken

Opplev kystparadiset Tranøy Fyr med verdens vakreste utsikt. Tranøy Fyr er en opplevelse i seg selv, en du aldri vil glemme.

Komplett pakke

Kystparadis som må oppleves

Når du ankommer, så kjenner du skuldrene senke seg. Det er noe ubeskrivelig godt og fredfylt ved stedet. Fra tårnet er utsikten uendelig med sine 360 grader, hvor fjell, sjø, himmel og lys fyller horisonten.

Komplett pakke

I solskinnpakken får du i løpet av to hele dager, en smakebit av det beste Tranøy Fyr har å by på- nydelige måltider, skulptur vandring, guidet besøk i fyrtårnet og hvis ønskelig besøk på Hamsun senteret og Spa Regina, som kan friste med utendørs Jacuzzi og badstue samt deilige behandlinger.

De fleste skulle ønske de hadde mer tid..

Vi anbefaler at du vurderer minst tre dager. Da kan du også få med deg natur opplevelser som gåturer på Hamarøyskaftet, ridning i solnedgang, fisketur eller en RIB opplevelse hvor du får se våre fjell og fjorder fra et nytt perspektiv.

Vi lover en god natt søvn i behagelige senger, sengetøy og håndduker vasket og tørket med kjærlighet i frisk sjøluft og hjemmelagede måltider servert i et idyllisk landskap, som vil gi deg sjelefred.

Pris

Solskinnspakken består av 2 innholdsrike dager pris kr 3650,- per person.

Hvordan komme deg til kystparadiset Tranøy?

Finn reiseruter og nyttig informasjon om hvordan du kommer deg til kystparadiset Tranøy Fyr: Link til transportinformasjon

Inkludert i prisen:

  • To netter i dobbeltrom hos Tranøy Fyr
  • Frokostbuffet begge dagene
  • Skulpturvanding på Tranøy
  • 2 retters middag begge dager hos Naustet Mat & Drikke på Tranøy Fyr
  • Guidet besøk i fyrtårnet, med film om histroien til Tranøy fyr
  • En valgfri lunsj fra lunsjmenyenn, inne eller ute
Tillegg i prisen: