Bedriftstilbud

På Tranøy fyr har vi tilrettelagt for bedrifter som ønsker å gjennomføre samlinger, ledermøter, kurs, konferanser eller andre arrangementer.

Kontakt oss

Møter og konferanser

Der innsikt og kreativitet ruller inn sammen med bølgene!

Ønsker du å arrangere møte, workshop eller kurs for dine ansatte har vi et passende lokale i 2. etasje på "Naustet mat & drikke" som kan brukes til nettopp dette. Rommet har plass til 20 personer og er utstyrt med gode stoler, bord, prosjektor og lerret.

Langt unna storbyens kjas og mas kan du slippe kreativiteten løs i unike og inspirerende omgivelser, med den flotteste utsikten rett ut i Vestfjorden og mot Lofotveggen.

Vi tilbyr kaffe og nogo attåt vegg i vegg med møterommet, og middag kan enten spises i lokalet eller nede i 1.etasje på Naustet mat og drikke.

Andre arrangementer

Har bedriften noe å feire, eller ønsker dere en tur for teambuildingen sin skyld? Å ha arrangementet på Tranøy fyr er en opplevelse i seg selv. Ta kontakt så ordner vi med overnatting, mat og ønskede aktiviteter. 

Julebord 

Julebord er for mange et høydepunkt i juletiden. Ta med bedriften og legg feiringen her hos oss, med god mat og fine omgivelser.