Mat og drikke

Åpningstider

Vi holder åpent hele sesongen fra og med 8 mai til 3.oktober.

Mai: kl 12-18

Juni, juni, august: kl 09:00-21:00

September og oktober: kl 12:00-18:00

I disse dager har vi mange som besøker oss og det er HELT FANTASTISK, tusen hjertelig takk.

Retningslinjer for smittevern

Det er viktig for oss å følge NHO reiselivs retningslinjer for smittevern. Vi ber derfor om at alle som ønsker å spise middag kontakter oss for å reservere bord.

HJERTELIG VELKOMMEN❤️

Naustet Mat & Drikke var tidligere et båthus, der båten ble dratt opp fra havet med ei båtvogn på en kraftig skinnegang. I dag er båt- og sjølukta erstattet med deilige dufter fra kjøkkenet.

25.02.202110:37 Tommy Børli

De beste råvarer

Vi har stor kjærlighet for det vi gjør. Maten lages fra grunnen av med de beste råvarene, som enten er lokale eller kortreiste. Vi setter vår ære i å gjøre våre deg fornøyd.

Frokost

God frokost serveres med saftige hjemmebakte brød og knekkebrød.

Lunsj

Til lunsjen din kan du velge deg Fyrets Fiskesuppe, Fyrets tapasfjøl, vår unike hjemmelagde fiskekake, pai, ferske reker med mere.

Middag

Til middag serveres det Grilla tørrfisk som vår signaturrett. Vi har også bacalao, laks på mango, hvalgryte, mormors kjøttkaker og dagens rett — hva nå det kan være?

, click to open in lightbox

"Noen steder setter seg fast i hjerterota — for alltid; Tranøy Fyr med fyrinne Anne-Gry Jakobsen gjør akkurat det!! Ro, natur, farger, villskap, horisont og utsikt; legge seg i krepp sengetøy tørket i vinden på klessnorene; trippe ned på brygga for forfriskende morgenbad; det er fyret sitt det."

— Gro Wickstrøm