Mat og drikke

Åpningstider

Vi holder åpent hele sesongen fra og med 8 mai til 3.oktober.

Mai: kl 12-18

Juni, juni, august: kl 09:00-21:00

September og oktober: kl 12:00-18:00

I disse dager har vi mange som besøker oss og det er HELT FANTASTISK, tusen hjertelig takk.

Retningslinjer for smittevern

Det er viktig for oss å følge NHO reiselivs retningslinjer for smittevern. Vi ber derfor om at alle som ønsker å spise middag kontakter oss for å reservere bord.

HJERTELIG VELKOMMEN❤️

Naustet Mat & Drikke var tidligere et båthus, der båten ble dratt opp fra havet med ei båtvogn på en kraftig skinnegang. I dag er båt- og sjølukta erstattet med deilige dufter fra kjøkkenet.

25.02.202110:37 Tommy Børli

De beste råvarer

Vi har stor kjærlighet for det vi gjør. Maten lages fra grunnen av med de beste råvarene, som enten er lokale eller kortreiste. Vi setter vår ære i å gjøre våre deg fornøyd.

Frokost

God frokost serveres med saftige hjemmebakte brød og knekkebrød.

Lunsj

Til lunsjen din kan du velge deg Fyrets Fiskesuppe, Fyrets tapasfjøl, vår unike hjemmelagde fiskekake, pai, ferske reker med mere.

Middag

Til middag serveres det Grilla tørrfisk som vår signaturrett. Vi har også bacalao, laks på mango, hvalgryte, mormors kjøttkaker og dagens rett — hva nå det kan være?

"Nydelig sted og knallgod mat. Veldig hyggelig ansatte."

— Jon Henrik Lund

"Tranøy fyr, like vakkert hver gang, sjokoladekaketur<3"

— Åse 

"Hjertelig takk til Anne-Gry og hennes flinke og hyggelige stab for en deilig helg og opphold på fyret. Rommene, servicen og maten er 1.klasses! Et drømmested å fylle 60 år:-) TAKK."

— Kari Grethe, 60 år

"Svalbardtreff med gamle venner har vært utrolig tivelig. Et fantastisk sted, god mat og drikke, flott vertskap. Dette husker vi!"

— Bente Gustafson, Bente og Ola Sæter, Randi Garder, Gjerd Vikhammer, Svein Mikkelsen, May Britt Finanger, Fred Larsen, Bjørn Hallan, Dagfinn Robertsen, Bjørg og Asbjørn Hopland

"Takk for nydelig mat og supert opphold. Terningkast 6! Klem Jan Paulsen"

— Jan Paulsen